Seniornet Lidingö fyller 20 år som förening, och det tycker vi borde firas!

Med anledning av detta vill vi gärna inbjuda dig till en kryssning i vårsolen, med god mat och dryck, underhållning, dans och musik och trevligt umgänge. Alla detaljer nedan.

·         Kryssning till Mariehamn med Viking Lines M/S Rosella från Kapellskär.
·         Onsdagen den 25 april 2018.
·         Bussar kommer att avgå från stora parkeringen mellan Lidingö Stadshus och
          Polishuset.
          Bussens avgång blir ca. kl.09:45. Kom gärna i god tid.

·         Båten avgår kl.12:00 och är åter i Kapellskär kl.17:30 (båten ligger still i
          Mariehamn endast 30 min).
·         Hemkomst till Lidingö kring kl.19:00.

·         Detta ingår: Kryssning inkl. buffé med mat, öl, vin, läsk, kaffe, underhållning,
          musik o dans.
·         Kostnad: 100 kr/person (vilket är kraftigt subventionerat av Seniornet Lidingö).
·         Anmälan: Sker endast genom kontant betalning på måndagar i vår lokal på
          biblioteket.
OBS! Sista anmälningsdag är måndagen den 19 mars 2018.

Observera att antalet deltagare är begränsat till 70 st. Först till kvarn är det som gäller.
Inbjudan gäller endast medlemmar. Medtag giltig ID-handling.

Eventuella frågor kan ställas till e-postadressen: info@seniornet.se.

Välkommen önskar styrelsen