SeniorNet Lidingö (SNL) är en lokalförening under SeniorNet Sweden, och startade den lokala verksamheten 1998. Vi har idag cirka 250 medlemmar. Vi träffas i Lidingö Stadsbibliotek där alla intresserade 55+are får veta mer om hur man kan använda dator*/surfplatta/smartphone och internet.

Förmåner som medlem

Att bli medlem i SeniorNet Sweden och klubben på Lidingö innebär framför allt att Du får kontakt med andra IT-intresserade seniorer att utbyta erfarenheter med och få goda råd av. Du får också gratis handledning på din dator*/surfplatta/smartphone.

* Avser endast PC. Vi kan f.n. tyvärr inte ge handledning till dig som har en
   MAC-dator från Apple. Vi hänvisar till www.macseniorerna.org

Bli medlem

För att bli medlem i SeniorNet Lidingö (SNL) måste du vara medlem i riksorganisationen SeniorNet Sweden (SNS). Medlemsavgiften är 250 kr för 12 månader från den dagen då du betalt din avgift. SeniorNet Sweden är en riksorganisation med många lokala klubbar över hela landet.

Det finns flera anledningar att bli medlem i SeniorNet Sweden. Kom med du också!

I formuläret på länken nedan fyller du i alla dina uppgifter, och i rutan "SeniorNet-klubb" väljer du att du vill tillhöra SeniorNet Lidingö. OBS! Det kostar inget extra att vara med i lokalklubben på Lidingö.
För att bli medlem klicka > HÄR

(om du behöver hjälp med att bli medlem, kom till Lidingö Stadsbibliotek (en trappa upp) på måndagar under terminen, mellan kl.13:30-15:00)

Du är välkommen!

Seniornet Lidingö samarbetar med Studieförbundet Vuxenskolan i Stockholm