Program - här kan du se en kort beskrivning av våra aktiviteter

Vår verksamhet är förlagd till måndagar under februari-april/maj (vårtermin) samt september-november(hösttermin). Vi håller till i Lidingö Stadshus.
Föreläsningarna sker normalt i Gustaf Dalén-salen (f.d. sessionssalen), och övriga aktiviteter i lokalen Mötesplatsen (mitt emot restaurangen). För medlemskap se under rubriken KLUBBEN ovan, välj sedan Bli medlem.


kl. 11:00 - 12:00 Föreläsning
Denna är öppen för alla lidingöbor med inriktning på +55. Föreläsningarna i Gustaf Dalén-salen sker i samarbete med Lidingö Stad och Studieförbundet Vuxenskolan Stockholm.
Vid första och sista tillfället har vi "Frågestund om digital teknik" där vi försöker svara på dina frågor, och bjuder även in en gästföreläsare den sista gången på terminen.


kl. 13:00-15:00 Handledning
Kom med dina egna personliga problem som du har med din telefon, surfplatta eller dator. Våra handledare hjälper dig.
Prova gärna utan att vara medlem, men om du är nöjd med den hjälp du fått ser vi gärna att du blir medlem. Vid behov hjälper vi dig direkt på plats att bli medlem.
Om du saknar egen utrustning, så förfogar föreningen över två egna datorer (PC Windows 10 och 11), surfplattor (iPad och Samsung), som du under handledningstid kan få hjälp vid.
När du kommer till handledningstiden skriver du upp dig på den lista som ligger framme. Här kryssar du i vad du vill ha hjälp med. Vi ropar upp dig då det är din tur att få hjälp. Alla kommer att få hjälp!


kl. 15:00-17:00 Tematräff (varannan vecka)
För medlemmar (du kan bli medlem i samband med anmälan). Föranmälan krävs och kan ske på två sätt: 1) På plats i samband med någon av SeniorNet Lidingös aktiviteter på måndagar, 2) Kontakta tematräffsledaren via telefon (se under resp. tematräff).
Du arbetar med egen utrustning kring ett bestämt tema med personlig hjälp.
Begränsat till max 8-12 deltagare beroende på ämne.
Deltagaravgift 100 kr betalas vid anmälan(eller enl. ö.k.) som är bindande (du kan använda Swish). Avgiften återbetalas ej vid eventuell frånvaro/avbokning. Fika och bulle ingår.

Tematräff med Tomas Lagerhed. Denna gång handlade det om appen WhatsApp.