Program - här kan du se en kort beskrivning av våra aktiviteter

Vår verksamhet är förlagd till måndagar under februari-april (vårtermin) samt september-november(hösttermin) på Lidingö Stadsbibliotek i hörsalen en trappa upp (adressen är Stockholmsvägen 54, Lidingö Centrum).

kl 10:30-12:00 Föreläsning
Denna är öppen för alla. Vid första och sista tillfället har vi "Frågestund om IT" där vi försöker svara på dina frågor (kaffe/te och bulle serveras i pausen).
För medlemskap se under rubriken KLUBBEN/Bli medlem.


kl 13:30-15 Handledning 
Arbeta själv med din egen dator(PC), surfplatta eller smartphone med hjälp av handledare. Detta kräver medlemskap (vid behov hjälper vi dig att bli medlem).

Om du saknar egen dator, så förfogar föreningen över en egen dator som du under handledningstid kan få hjälp vid.
OBS! Ny rutin fr.o.m. 2018:
När du kommer till handledningstiden skriver du upp dig på den lista som ligger framme. Du anger också vad du vill ha hjälp med. Vi ropar upp dig då det är din tur att få hjälp.

kl 15-17 Tematräff 
Endast för medlemmar. Föranmälan krävs och kan endast ske i samband med någon av SeniorNet Lidingös aktiviteter på måndagar. Du arbetar med egen dator(PC) kring ett bestämt tema med personlig hjälp. Begränsat till max 8-12 deltagare beroende på ämne.
Deltagaravgift 100 kr betalas vid anmälan som är bindande. Kaffe/Te och bulle ingår. Avgiften återbetalas ej vid eventuell frånvaro/avbokning. 

65 personer lyssnade när Tomas Lagerhed informerade om molntjänster.