Att bli medlem i SeniorNet Sweden och klubben på Lidingö innebär framför allt att Du får kontakt med andra IT-intresserade seniorer att utbyta erfarenheter med och få goda råd av. Du får också gratis handledning på din dator*/surfplatta/smartphone.
Förmåner som medlem

* Gäller endast PC. Vi kan f.n. tyvärr inte ge handledning till dig som har en MAC-dator från Apple. Vi hänvisar till www.macseniorerna.org
(Kan du MAC och vill bli handledare, kontakta oss via vårt kontaktformulär)

Bli medlem

För att bli medlem i SeniorNet Lidingö (SNL) måste du vara medlem i riksorganisationen SeniorNet Sweden (SNS). Medlemsavgiften är 250 kr för 12 månader från den dagen då du betalt din avgift. SeniorNet Sweden är en riksorganisation med många lokala klubbar över hela landet. OBS! Det kostar inget extra att vara med i lokalklubben på Lidingö.

I formuläret på länken nedan fyller du i alla dina uppgifter, och i rutan "SeniorNet-klubb" väljer du att du vill tillhöra SeniorNet Lidingö. Välj också "Faktura via e-post"(är redan förvalt).

För att bli medlem klicka => HÄR

OBS! Om du tappat bort det e-postmeddelande du fått om inbetalning av årsavgift via bankgiro (och då saknar OCR-nummer) kan du istället betala via plusgiro enligt bifogade instruktioner https://seniornet.se/medlemskap/betalning/

Det finns flera anledningar att bli medlem i SeniorNet Sweden. Kom med du också!

(om du behöver hjälp med att bli medlem kontakta någon i styrelsen eller använd kontaktformuläret Kontakta oss)

Du är välkommen!

Seniornet Lidingö samarbetar med Studieförbundet Vuxenskolan i Stockholm